Neuspeh pionira DInama

Lokalni sport - Četvrtak 28.06.2012 - 23:47

Pioniri Dinama, u revanš utakmici baraža za popunu Kvalitetne pionirske lige Srbije pobedili su ekipu Župe iz Aleksandrovca, rezultatom 3:1, ali to je bilo nedovoljno za plasman u elitu jer su u prvoj utakmici izgubili sa 4:1.

Pioniri Dinama Pioniri Dinama
Izabranici trenera Zorana Stojanovića Pece pružili su maksimum, borili se do poslednjeg minuta, ali ispostavilo se da je poraz od tri gola razlike u gostima bio nenadoknadiv. 
 
Vranjanci su poveli autogolom gostujućeg štopera i rezultatom 1:0 završilo se poluvreme. 
 
U nastavku, na 2:0 povisio je Dušan Stojanović i sve je izgledalo da će Vranjanci doći do trećeg gola koji bi im otvorio put ka ukupnoj pobedi. 
 
Gosti su u jeku napada Dinama, preko jedne brze kontre, stigli do željenog gola koji im je na kraju doneo veliko slavlje. 
 
Treći gol za Dinamo postigao je Aleksandar Miulenković, ali nakon toga ostalo je malo vremena da se postigne i četvrti i obezbedi izvođenje jedanaesteraca.
 
Gosti iz Aleksandrovca su malo toga pokazali, ograničili su se na odbranu, sa jednim špicem u napadu. Tek, nakon vođstva Dinama od 2:0 zaigrali su otvorenije i napadački, što im se isplatilo. Nisu stvarali šanse, ali su jednu od retkih iskoristili na pravi način.
 
Pioniri Dinama su veći deo utakmice napadali kroz sredinu preko Marka Stošića, što je bilo pogrešno. Kada bi napadi krenuli bočno, sa strane, dolazilo se do šansi za gol. 
 
Golovi su postignuti nakon dobro izvedenih prekida, a da su domaći srelci bili precizniji u prvom poluvremenu, posebno u igri glavom, slavili bi na kraju utakmice. 
 

Ovako, propuštena je velika šanasa da se dođe do Kvalitetne lige.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: