Nezaslužen poraz

Lokalni sport - Četvrtak 05.06.2014 - 09:12

Vranje – Kadeti Dinama iz Vranja izgubili su, u redovnom kolu Prve kadetske lige regiona istočne Srbije, u Jagodini od istoimene ekipe, sa 2:1 i prikazali borbenu i kvalitenu igru koja ih krasi ovog proleća.

Kadeti,  FK Dinamo Kadeti, FK Dinamo

Dragan Stojanović Firga, trener kadeta Dinama, zadovoljan  je onim što su prikazali njegovi puleni.

- Odlična utakmica u kojoj je pobedio srećniji tim. Bili smo, u krajnjem slučaju, ravnopravan protivnik, najpravedije je bilo da se utakmica završi nerešenim rezultatom. Mora da iostaknem borbenost naših mladih fudbalera i njihovu želju za uspehom. Ovoga puta nismo uspeli, što je retkost ovog proleća, ali nadamo se pobedi već u narednom susretu – kaže za OK Radio Stojanović.

Golove se postigli: Trailović u 35. i Stevanović u 84. minutu za Jagodinu, a Arsić u 63. za Dinamo., a Jovanović u 38. minutu za Dinamo.

Za kadete Dinama nastupli su: Vukašin Atanasković, Bojan Mitić, Bojan Stojanović, Miljan Stajić, Aleksandar Milenković, Nikola Ristić, Vladimir Stoiljković, Aleksandar Cvetković, Nikola Stošić, Marko Hristić, Aleksandar Arsić.

Igrali su još: Stefan Jevtić, Nikola Milenković, Igor Krstić, Bogdan Ristić I Dušan Ristić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: