Nišlije petardirane

Lokalni sport - Sreda 19.06.2013 - 09:06

Petlići Dinama iz Vranja, koji su u minulom prvenstvu igrali u promenljivoj formi, savladali su vršnjake iz ekipe niškog Železničara sa 5:0 i plasirali se u sredini tabele lige RIS grupa Jug.

Petlići FK Dinama Petlići FK Dinama

Na njihovu promenljivu formu uticalo je više razloga, ali pre svega nedostatak adekvatnih uslova za rad kao i promena trenera.

Naime, pokazalo se da je odlazak trenera Joce Ristića i Nikole Ilića jedan od najvećih promašaja uprave klube, tj, Zvonka Đorđevića, tim menadžera iz Beograda.

Zbog toga, za narednu sezonu, roditelji spremaju peticiju gradonačelniku Zoranu Antiću u kojoj traže smenu Đorđevića, a povratak Ristića i Ilića u pogon petlića.

FK DINAMO – FK ŽELEZNIČAR (NIŠ) 5:0

Strelci: Lazar Ristić u 22, 32, 34. i 60. i Veljko Cvetković u 68. minutu, Stadion grdski, gledalaca: 50, Sudija: Mihajlo Vučković (Vranje),

Pomoćnici: Ilija Đorđević, Ranko Anđelković (obojica Vranje)

Dinamo: Bogdan Stanković, Fernando Kurtić, Nikola Stajić, Aleksandar Vasiljević, Nikola Stanisavljević, Vuk Nedeljković, Đorđe Petrović, Svetozar Stanković, Jezdimir Nedeljković, Lazar Ristić, Mateja Jovčić.

Igrali su još: Ognjen Ristić, Filip Novković, Veljko Cvetković, Đorđe Ivanović, Strahinja Kostić, Filip Petrović, Aleksa Popović
 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: