Nova energija u Dinamu

Lokalni sport - Subota 13.04.2013 - 11:25

Zvonko Đorđević, novi tim mendžer gradskog fudbalskog kluba Dinamo, dobio je odrešene ruke od gradonačelnika Vranja Zorana Antića i čelnika kluba da može da krene u stvaranju koncepcije rada koja će organizaciju kluba podići na najviši mogući nivo.

Đorđević Đorđević

Prema našim saznanjima, Đorđević je prvom timu pored trenera Aleksandra Antića pridružio i Marka Jovanovića, najmlađeg profesionalnog licenciranog trenera u Vranju.

Inače, Jovanović je trenutno trener pionira GFK Dinamo.

Najveća novina je angažovanje, navodi sagovornik blizak UO kluba, profesionalnog kondicionog trenera koji će raditi sa prvim timom, ali i sa mlađim selekcijama.

Angažovani su i treneri golmana, u prvom timu Zoran Pavlović Bosanac, koji je radio u FK Železničar iz Vranjske Banje, a jedno vreme bio i u Dinamu, a za mlađe kategorije Prijazda Jezda Jovanović, koji je radio u školi fudbala Milan iz Vranja i bio golman u OFK Soko, a trenutno u FK Pavlovac.

- Prvi koraci koje je preduzeo Đorđević, a koje su naišli na veliko odobravanje trenera i fudbalera, su da svako mora da ima komplet opremu, a pre svega nove trenerke, potom kopačke i majice i šorceve za treninge.

Ono što važi za seniore važi i za mladje kategorije. Obećao je redovane plate fudbalerima i premije, a isto tako i redovne plate trenerima mlađih kategorija što bi se desilo po prvi put u poslednjih šest do sedam sezona.

Svi su oduševljeni, govori se o moćnim sponzorima, o brizi opštine za svoje “mezimče” Dinamo, atmosfera je egzaltirana u kluba, kao da je pronađen “rudnik zlata” – navodi naš sagovornik.
 
Svi u klubu, počev od predsednika Popovića i potpresednika Zupančića, pa do gradonačelnika Antića, uvereni su da će Dinamo vrlo brzo doživeti fudbalski i organizacioni bum, što može da raduje vrene navijače i vrati ih na stadion.

Ne treba smetnuiu s uma, da je na nedeljnoj utakmici u Vranju protiv ekipe Kopaonika iz Brusa prisustvovalo jedva 30–tak gledalaca, a da su se u taj broj računali predstavnici domaće i gostujuće ekipe.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: