Ode Krespo u futsalere

Lokalni sport - Petak 08.02.2013 - 09:48

Igor Stojković Krespo (32), kapiten Dinama u jesenjoj sezoni Srpske lige “Istok” najverovarnije ostavlja veliki fudbal i prelazi na mali, saznaje OK radio.

Krespo Stojković Krespo Stojković

U klubu malog fudbala Vranje ne kriju svoje zadovoljstvo ovom odlukom.

- Smatramo da je sa Stojkovićem sve dogovoreno, da se izrazimo figurativno 99 odsto već je naš član.

On je fudbaler raskošnog talenta, veliki znalac, a upravo takav profil igrača nam nedostaje nakon odlaska našeg kapitena Predraga Pepe Nikolića u beogradski Marbo Intermeco.

Drugo, on bi bio idealno pojačanje u grčevitoj borbi za opstanak u Prvoj ligi koja nas očekuje, a razlog našeg zadovoljstva je što bi se Stojković odmah uklopio u koncepciju naše igre, jer je više puta igrao za našu ekipu na prestižnim turnirima, kao što su oni u Poljskoj i Ribarskoj Banji – navodi naš sagovornik, blizak upravi KMF Vranje.

O prelasku Stojkovića u KMF Vranje odlućiće neko od čelnih ljudi grada i ujedno sporta, jer je on radnik Sportskog saveza i radiće onako kako mu se naredi i kaže.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: