Ode Sose u Sopot

Lokalni sport - Petak 01.02.2013 - 07:46

Nebojša Stajić Sose, iskusni fudbaler Dinama, na poziv Vladana Lukića, bivšeg predsednika Crvene Zvezde, pristupio je ekipi Sopota, članu Srpske lige „Beograd“.

Stajić levo Stajić levo

Još jedan proveren i kvalitetan igrač napustio je Dinamo, a pristupio je Sopotu jer su mu ponuđeni povoljniji finansijski uslovi.

- Bio sam iznenađen kada me je pozvao predsednik Sopota, Vladan Lukić. O meni je čuo sve najbolje od strane trenera Jedinstva iz Bijelog Polja, Staje Nikolića.

Dobio je povoljne ocene i od strane sportskih prijatelja iz ekipe Zete iz Golobovaca i pozvao me da pojačam ekipu Sopota koja je zacrtala ulazak u Prvu ligu Srbije.

Pored mene, od iskusnijih, stigli su još nekoliko fudbalera, dvojica iz Crne Gore,  iz ekipe Zete, a ostali igrački pogon čine mladi igrači Crvene Zvezde.

Zvezda stvara tim za budućnost, od svojih mladih igrača, to će biti ekipa Sopota koja će kontinuirano igrati u Prvoj ligi. Nešto kao što Partizan ima Teleoptik – kaže za OK radio  Stajić.

Stajić je u Sopot otišao zbog Lukića i Zvezde, inače bio je pred potpisivanjem ugovora sa Mačvom iz Šapca koja se  bori za ulazak u Prvu ligu Srbije.

- Imao sam dosta ponuda iz Srbije i Crne Gore. Svuda sam cenjen i tražen, samo u mom Dinamu izgleda da nisam.

Pojedini umišljeni treneri daju sebi za pravo da licitiraju o mojim kvalitetima. Doduše, iz uprave su me zvali, tražio sam posao, a za uzvrat igrao bih do kraja svoje karijere – ističe Stajić.

Tražio je garancije da će odmah dobiti posao, dobio je obećanja i nije pristao.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: