OK Vranju ni počasna pobeda

Lokalni sport - Ponedeljak 04.03.2013 - 10:03

Juniori odbojkaškog kluba Vranje izgubili su, drugog dana polufinalnog turnira za prvaka Srbije, od ekipe Dunav Voleja rezultatom 3:0 i zauzeli poslednje, četvrto mesto.

Ekipa OK Vrana na tajm - autu Ekipa OK Vrana na tajm - autu

U borbi za prvo mesto, koje je vodilo na finalni turnir, ekipa Partizana je pobedila ekipu Lučana, u dramatičnom meču, rezultatom 3:2.

Partizan je osvojio prvo mesto i plasman u finale, a Lučanci mogu da žale što su u prvog dana izgubili od domaćina ekipe Vranja, rezultatom 3:2.

Za dva dana, koliko je trajao turnir viđena je odlična odbojka i neizvesne utakmice.

Partizan je sa 8 bodova osvojio prvo mestu, Lučane drugo sa 5 bodova koliko i Dunav Volej, a četvrto je Vranje sa 2 osvojena boda.

Za najboljeg igrača na turniru izabran je kapiten Partizana Marko Popović, najbolji bloker je Ivan Trivunčić iz Dunav Voleja, najbolji libero je član Partizana Aleksandar Đorđević, najbolji smečer Nebojša Koturović iz Lučana, a njegov saigrač Milorad Koturović najbolji tehničar, dok je za najboljeg primača izabran igrač domaće ekipe Miloš Cvetković.

 

Odbojkaški klub Vranje i Grad Vranje su pokazali da veoma dobro mogu da organizuju sve sportske manifestacije i ovaj turnir je prošao bez incidenata.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: