Okupili oko 100 dečaka

Lokalni sport - Četvrtak 26.12.2013 - 12:44

Petlići Dinama iz Vranja, ove godine se u Mini maksi ligi, koja se odžava u balonu Prestiž, takmiče sa tri selekcije: 2002, 2003. i 2004. godište.

petlici Dinama petlici Dinama


Godište.2002. predvodi trener Nenad Jakšić, a 2003. i 2004 godište treneri Igor Stojkovič i Joca Ristić.

 

- Treniramo u balon sali tokom zime kako bismo probali da otklonimo tehničke nedostatke dece i kako bismo jednim kvalitetnim radom popravili koordinaciju i motoričke sposobnosti dece jer je to neophodno za njihov dalji fudbalski razvoj i nadgradnju – kaže za OK Radio trener Ristić.

 

On nnavodi da treniraju i mladi i stariji petlići, kao i pioniri tako da je u trenažnom procesu oko 100 dečaka.
 

- Rezultati u Mini maksi ligi nisu u prvom planu već razvojni preces dece i stvaranje takmičarskih navika kako bi brže napredovali i u selekcijama kadeta i omladinaca došli igrački tehnički i taktički kompletniji.

 

U balon sali imamo sve rekvizite na raspolaganju, dovoljan broj lopti, ravnu podlogu tako da mozemo nesmetano da radimo – ističe Ristić.

 

U 2003 godištu treniraju: Vukota Stojković, Veljko Veličković, Anton Tomić, Staniša Mustafović, Dušan Zlatanović, Dragan Jordanović, Jovan Đorđević, Ivan Krstić, Nebojša Dimitrijević,  Dušan Ristić, Boris Antić, Veljko Mitić, Mateja Arizanović, Luka Živković, Vukašin Mitić, Vukota Cvetković, Danijel Spasić.

 

Trenutno se u Mini maksi ligi igra revijalni deo, a posle kraće pauze krajem januara počeće takmičarski deo.

 

- Prošle godine smo od ćetiri selekcija 2001, 2002, 2003. i 2004. godište sa tri osvojili prva mesta  u nasem regionu – sa ponosom navodi trener Ristić.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: