Opravdano loša sezona odbojkaša?

Lokalni sport - Petak 10.05.2013 - 08:57

Odbojkaši Vranja nisu uspeli da osvoje prvo mesto u Međuokružnoj odbojkaškoj ligi Leskovac i plasiraju se u kvalifikacije za povratak u Drugu ligu “Istok”.

OK Vranje OK Vranje

Kao glavni razlog neuspeha trener Slavoljub Stojanović navodi loše suđenje, povrede i bolest igrača, kao i nezainteresovanost uprave za klub.

- Imamo jednu od najtalentovanijih mlađih generacija u istoriji kluba koja će biti uništena ako uprava ne preduzme određene mere da prvo finasijaki omogući da se nesmetano takmiči, a potom ih zaštiti u ligi gde pojedinci na početku takmičenja odlučuju šta će i kako će biti – kaže za OK radio Stojanović.

Predhodno prvenstvo, navodi Stojanović, rešeno je već u prvom kolu.

- U ligi smo bili mi, Dubočica i Morava iz Hana. Igralo se po trokružnom sistemu.

U prvoj utakmici, u Leskovcu, protiv Dubočice, kod rezultata 1:1 u setovima zbog nakaradnog suđenja napustili smo utakmicu. Sudio je Rajko Rajković, ujedno komesra lige.

Odmah nam je stavljeno da znanja da će Dubočica biti prvak. Ipak, ne opravdavam što smo napustili teren, izgubili smo službenim rezultatom 3:0.

To se pokazalo kao pogrešan potez, jer su jedva čekali da tako nešto učinimo – kaže Stoajnović.

Drugi peh je što su morali da suspenduju na početku prvenstva, zbog grubog ispada na utakmici, do kraja prvenstva jednog od boljih igrača Mirka Tasića.

- Treće, zadesile su nas povrede standardnih igrača, skočnog zgloba, kao i bolesti gripa.

Igrali smo sa promenljivim sastavom i uspeli da savladamo Moravu u Hanu, rezultatom 3:2, ali smo u Vranju izgubili od Dubočice 3:1.

Moram da napomenem da su obe ekipe bile sastavljene od iskusnih odbojkaša, od kojih je većina igrala Drugu ligu - ističe Stojanović.

On je zbrinut za dalji razvoj talentovane generacije, ali se nada da će uprava imati sluha da uvidi da je to prava perspetiva odbojke u Vranju adekvatne  uslove za rad.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: