Osmanović re-aktivan i u četrdesetoj

Lokalni sport - Petak 18.01.2013 - 10:16

Četrdesetogodišnji Dejan Osmanović Kaleja, prema saznanjima OK radija, rešio je na poziv predsednika kluba Dragana Popovića, da se ponovo aktivira i zaigra fudbal u klubu u kome je ponikao i stekao afirmaciju.

Osmanović Osmanović

- Popularni Kaleja svojevremeno je dobio otkaz iz Dinama, od strane bivšeg rukovodstva, a razlog je bio nedolazak na treninge, nezalaganje i negativan uticaj na ostale saigrače – kaže jedan od članova bivše uprave, smenjen ovih dana, koji želi da ostane anoniman.

Osmanović je rešio da ostavi fudbal zbog godina i krenuo je sa privatnim biznisom.

- Ostavio je fudbal i počeo da vozi kombijem gastabajtere na relaciji Vranje – Nemačka.

Ali, ubrzo je dobio poziv ekipe Radana iz Lebana, člana Jablaničke zone koja se borila za ulazak u Nišku zonu i nije mogao da odbije zbog primamljivih uslova. Odlazio je samo na utakmice bez obaveza da trenira.

Radan nije uspeo u nameri, uprkos tome što je Osmanović tresao mreže i došlo je do razlaza – kaže naš sagovornik.

Jesenas nije igrao, nastavio je da vozi, ali kada se u klub vratio dvojac Popović – Zupančić, zbog alarmantne igračke situacije u klubu, nepostojanja dovoljnog broja kvalitetnih fudbalera da bi se opstalo u ligi, odlučeno je da se pokuša da vrati što veći broj onih koji su otišli i igraju na strani – navodi sagovornik.

Bez obzira što ima 40 godina i što ne trenira, naš sagovornik misli da će biti pojačanje za klub.

- Samo da stoji i deli lopte, izvodi slobodne udarce i penale biće dovoljno.

Bez obzira što ima 40 godina, sećamo se svi Mladenovića iz Svrljiga koji je imao 44 godine i u Vranju igrački demontirao Dinamo, iako je stajao na sredini terena i nije trčao – tvrdi sagovornik.

Dejan Osmanović je sigurno fudbalska legenda Dinama, da to nije ne bi ga zvali od ulice da pomogne.  

To, ipak, više  govori  o dosadašnjem radu u Dinamu koji je doveo klub do potpunog igračkog i organizacionog rasula.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: