Osvojio Suboticu

Lokalni sport - Ponedeljak 13.01.2014 - 10:47

Vranje - Marko Stošić, sa velikim uspehom igra za kadete superligaša Spartaka iz Subotice.

Marko Stosic Marko Stosic

Talentovani dečak koji je prošao sve selekcije Dinama jesenas je potpisao stiupšendijski ugovor za Subotičane gde ima sve uslove za dalji fudbalski razvoj i iskazivanje svog velikog pootencijla.

-Izuzetno sam dobro primljen i odmah sam se snašao, te igram standardno.

Imamo fantastične uslove za rad i sa te strane klub je  korektan prema svim igracima. Igram standardno u startnoj postavi u kadetima.

Na proleće bi nekolko nas trebalo da pređe u omladince. Pozicija u igri mi zavisi od protivnika, ali uglavnom igram prednjeg veznog i levog krilnog napadaca. Dao sam golove Borcu iz Čačka, Čcukaričkom i Radu iz Beogrda – kaže za OK Radio Stođić.

Joca Ristić, poznati vranjski fudbaler, dugodišnji kapiten FK Vrbas, člana tadašnje Druge lige Jugoslavije, ima samo reči pohvale za mladog fudbalera.

- Igra po levoj strani, ofanzivan je, može da odgovori svim zadacima koje mu trener postavi. Poseduje dugačak korak, prodornost, lucidnost i osećaj za gol što ga odvaja od drugih.

Radan je i vredan i posvećen fudbalu. Nadam se da će jednog dana postati kvalitetan superligaški fudbaler – kaže Ristić.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: