Otvaranje Prvenstva regiona u karateu u Sportskoj hali Vranje

Lokalni sport - Petak 15.03.2024 - 11:57

U subotu, 17. marta 2024. godine, Sportska hala u Vranju će biti centar sportskog događaja u regionu po otvaranju Prvenstva u karateu.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Na ceremoniji otvaranja, koja će početi u 10:00 sati, učestvovaće Nenad Đorđević, član Gradskog veća, koji će u svom obraćanju istaći značaj sporta i regionalne saradnje u ovom sportu.
 
Očekuje se da će takmičenje privući vrhunske karatiste iz regiona, koji će se takmičiti u različitim kategorijama i stilovima karatea. Posetioci će imati priliku da prate uzbudljive borbe i da uživaju u majstorstvu sportista.Takmičenje će okupiti više od 250 karatista svih uzrasnih kategorija, predstavnika 25 klubova. 
 
Ovo je ujedno i kontrolni turnir za takmičare koji su obezbedili učešće na Evropskom šampionatu u Debrecinu u Mađarskoj koji se održava u aprilu.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: