Pande počele sezonu

Lokalni sport - Petak 23.09.2016 - 10:58

Odbojkašice Pande iz Vranja pripremaju se za takmičarsku sezonu u Međuokružnoj ligi Leskovac koja počinje sredinom oktobra.

Trenira se punom parom. Foto: FB Trenira se punom parom. Foto: FB

Osim devojčica koje su stasale za prelazak u prvi tim iz mlađih selekcija, u ekipi će biti i nekoliko igračica koje su bile u ŽOK Vranje.

Takav sastav mogao bi da konkuriše za ulazak u viši rang takmičenja, smatra Oliver Tončić, predsednik kluba.

- Krenuli smo na vreme sa pripremama za Međuokružnu ligu Leskovac. Naša seniorska ekipa svake godine se takmiči u ovoj ligi, s tim što sada imamo veći cilj.

Želimo da preskočimo ovaj rang i uđemo u Drugu ligu, jer smo prevazišli MOL - navodi Tončić.

On dodaje i da će Pande imati poznate protivnike od kojih će im konkurencija za viši rang biti timovi Prokuplja, drugi tim Kuršumlije, Leskovac  i Morava iz Vladičinog Hana.

- U Pandi se oduvek posebna pažnja poklanjala mlađim selekcijama. Po broju članova u svim selekcijama nemamo konkurenciju u okrugu.

I oni su počeli sa pripremama. Ove godine smo akcenat bacili na rad sa devojčicama rođenim od 2003. do 2006. godine.

Već smo formirali dve perspektivne selekcije koje će u narednom periodu biti okosnica ženske odbojke u gradu - poručuje Tončić.

Prvenstvo u Međuokružnoj ligi Leskovac počinje 15. oktobra. Do tada će biti poznat i raspored takmičenja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: