Panteri baš odskočili

Lokalni sport - Ponedeljak 07.05.2012 - 09:54

Košarkaški klub Panteri koji okuplja dečake i devojčice do selekcije kadeta jedan je od njuspešnijih u gradu. Četiri selekcije kluba uspele su da se plasiraju u Kvalitentnu ligu Srbije grupa Leskovac.

Kadeti Kadeti "Pantera"
- U Kvalitetnu ligu plasirale su se muške selekcije kadeta, pionira i mlađih pionira, a od ženskim selekcija mlađe pionirke – kaže Dragan Antić, trener i osnivač kluba.
 
Zbog velikog interesovanja za njihovu školu košarke angažovali su nove trenere  koji sa uspehom rade.
 
- Radu sa dečacima priključili smo mladog Nikolu Radisavljevića, košarkaša Juga, a devojčice treniraju i vode Milica Stanković i Jasmina Đorđević, profesori fizičkog vaspitanja - kaže Antić.
 
U klubu su svi prezadovljni postignutim jer se potvrdilo pravilo da kontinuiran rad dovodi do rezultata. Trener Stanojković je od strane saveza postavljen za jednog od trenera u regionu 8 – Leskovac.
 
- Ponosni smo na sve selekcije, a posebno na dečake rođene 1996. godine, jer su se kao mlađi za godinu dana od ostalih plasirali u viši rang. Tu su i devojčice, mlađe pionirke koje su ostavile izvanredan utisak na parketu – ističe Stanojković.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: