Pioniri Dinama drugi

Lokalni sport - Utorak 18.06.2013 - 08:40

Pioniri Dinama iz Vranja, koje trenutno vodi trener Dragan Stojanović Firga, briljirali su u poslednja dva kola, kada su na Gradskom stadionu u Vrnju deklasirali prvaka lige niški Nacional sa 5:0, pa u Leskovcu remizirali sa Dubočicom 3:3.

Pioniri Dinama Pioniri Dinama

Strelci protiv Nacionala bili su: Arsić (2), Hristić, Dodić i Nikolić, a protiv Dubočice Arsić (2) i Hristić.

Pioniri Dinama zauzeli su drugo mesto na tabeli Pionirske lige RIS grupa “Jug”.

Sigurno je da se radi o jednoj izuzetno talentovanoj generaciji iz koje se izdvajaju Stajić, Milenković, Arsić i Hrristić, mada i drugi ne zaostaju po kvalitetu i potencijalu koji treba da iskažu u narednoj sezoni.

FK DUBOČICA 1923 – FK DINAMO 3:3
Leskovac. Strelci: Nikolić u 30, Cvetković 58. i Nastić u 80. minutu za Dubočicu, a Arsić u 13 i 48. i Hristić u 55. minutu za Dinamo.

Dubočica: Pavlović, Živanović, A. Nikolić (Tasić), Mitić, Ivanović, Nastić, Penjtković, L.Nikolić, veličković, Janković.

Dinamo: Stefan Dodić, Bogdan Ristić, Igor Krstić, Miljan Stajić, Aleksa Jovanović, Nikola Milenković, Luka Aresenović (Marjan Janković), Aleksandar Arsić, Jovan Đorđević (Nikola Savić), Marko Hristić, Stefan Jeftić (Stefan Đorđević).
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: