Pioniri Dinama oduševili

Lokalni sport - Nedelja 24.03.2013 - 13:42

Pioniri gradskog fudbalskog kluba Dinamo ubedljivo su savladali, u redovnom kolu lige mlađih kategorija RIS, vršnjake iz ekipe Radničkog iz Pirota, rezultatom 3:0.

Pioniri Dinama Pioniri Dinama

Bio je to uspešan debi mladog profesionalnog trenera iz Vranja, Marka Jovanovića.

Jovanovićevi puleni prikazali su dopadljivu igru po izuzetno teškom terenu na Gradskom stadionu u Vranju, popularnoj Šaparnačkoj utrini.

Inače, radi se o izuzetno talentovanoj generaciji, pravilno selektiranoj koja u svojim redovima već ima nekolicinu istaknutih pojedinaca.

Kao i po ranijem običaju niko od čelnika Dinama nije bio da gleda pionire i kadete, upravo one koji bi koliko sutra trebalo da ponesu dres prvom tima.

Strelci za pionire Dinama bili su kapiten Miljan Stajić i Marko Hristić (2).

Stajić le načeo mrežu gostiju efektnim golom iz slobodnog udraca sa oko 20 metara. Na 2:0 povisio je Hristić, nakon izrađene akcije, centaršutra i udarca glavom.

U dugom poluvremenu, konačan rezultat postavio je odlični Hristić, koji je nakon šuta Stajića natrčao na odbijenu loptu i plasirao je u neodbranjen deo gola Piroćanaca.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: