Pioniri pred odlukom

Lokalni sport - Sreda 27.06.2012 - 08:34

Joca Ristić, koordinator mlađih selekcija, smatra da pioniri Dinama imaju velike šanse da u revanš utakmici baraža pobede ekipu Župe sa tri gola razlike i ostvare istorijski uspeh – plasman u Kvalitetnu ligu Srbije.

Radost pionira Radost pionira
Utakmica se igra u sredu, na Gradskom stadionu u Šaprancu, sa početkom od 17 časova i 30 minuta.
 
- Atmosfera u ekipi je izvaredna, igraćemo bez pritiska, znamo prednosti gostiju, ali i slabosti. U prvoj utakmici platili smo danak neiskustvu, nismo bili spremni da se suprostavimo preoštroj i agresivnoj igri domaćina  - kaže Ristić.
 
On smatra da neće se ponoviti greške sa gostovabja u Aleksandrovcu..
 
- Domaćin je u drugom poluvremenu zaigrao oštrije, sa ciljem da se „onesposobe“ naši igrači, poput Marka Stošića. U tome su uspeli, trojica su povređena i nisu mogla da završe utakmicu – ističe Ristić. 
 
Iskusni trener se žali na nedostatk kontinuiteta u odigravanju takmičarskih utakmica.
 
- Naša grupa u RIS gde se takmičimo je loše organizovana, tako da dobar deo ekipa ne dolazi na utakmicama ili dođe sa nedaekvatnom selekcijom po kvalitetu. 
 
Poslednji mesec dana bukvalno nismo imali takmičarsku utakmicu i to se odrazilo na našu formu. 
 

Ipak, idemo na pobedu, sve je moguće, zato pozivamo ljubitelje fudbal da dođu na Gradski stadion i pomognu talentovanoj deci da ostvare pobedu – kaže Ristić. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: