POBEDNIČKI VIKEND Vranjskih maratonaca

Lokalni sport - Ponedeljak 02.04.2018 - 09:20

Vranje - Tokom proteklog vikenda, “Vranjski maratonci” su učestvovali na tri trke i ostvarili zavidne rezultate.

"Vranjski maratonci" nastavljaju seriju uspeha FOTO: "Vranjski maratonci"
Kristijan Stošić je ostvario ogroman uspeh osvojivši prvo mesto na maratonskoj trci na Jagodinskom polumaratonu i maratonu u nedelju.
 
Pored njega maraton su trčali i Siniša Stanković, Ivan Stanković i Goran Jović dok su polumaraton trčali Zoran Stojkovski, Miloš Antić i Saša Zlatković.
 
U subotu je u Skoplju održana tradicionalna trka pod nazivom "Trčame kon celta", u okviru koje su bili organizovani polumaraton i štafetni polumaraton.
 
"Vranjski maratonci" su trčali štafetu koju su činili Zoran Stojkovski, Mirko Djordjević i Ivan Stanković
 
Uspeli su da osvoje treće mesto u štafeti i da time zasluže mesto na postolju.
 
Pored njih u polumaratonu je učestvovala i Vranjanka Miljana Ristić koja živi u Skoplju i koja je osvojila treće mesto u ženskoj konkurenciji.
 
Takođe u subotu, na Goču je bila organizovana planinska trka gde je Siniša Stanković osvojio 11. mesto u konkurenciji od oko 200 takmičara.
 
On je učestvovao na trci od 30 kilometara.
 
Nakon učešće na devet trka od početka godine “Vranjskim maratoncima” sledi tronedeljni odmor i priprema za trke koje slede u aprilu i maju.
 
Vranjske atletičare očekuje učešće na Beogradskom maratonu, Dubrovniku, Skoplju, Kini, nekoliko planinskih trka, kao i učešće na državnom prvenstvu u ultramaratonu na Paliću.
 
U ovoj godini "Vranjski maratonci" su se pet puta popeli na pobednički tron od čega dva puta kao prvoplasirani.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: