Poklon Radniku: A od FSS SEMAFOR!

Lokalni sport - Sreda 14.03.2018 - 10:42

Vranje – FK Radnik dobiće na poklon semafor za Gradski stadion u Surdulici, objavljeno je posle sednice Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Gradski stadion u Surdulici će se podnoviti FOTO: Stasportphoto/ilustracija Gradski stadion u Surdulici će se podnoviti FOTO: Stasportphoto/ilustracija

Fudbalski savez Srbije (FSS) pokloniće semafore za igrališta četiri kluba Superlige: Radnik iz Surdulice, Zemun, Bačka i Spartak iz Subotice.
 
Odlučeno je i da svim klubovima Prve lige bude podeljeno po 15 lopti najvišeg kvaliteta.

Istovremeno, FSS je odlučio i da nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Vasilijevića postavi za koordinatora mlađih reprezentativnih selekcija.

Odbor za hitna pitanja FSS odredio je cene ulaznica za prijateljsku utakmicu mlade reprezentacija Srbije protiv Italije 27. marta od 18.30 na stadionu "Karđorđe" u Novom Sadu: karta za zapadnu tribinu koštaće 300, na istočnu 200 i severnu 100 dinara.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: