Pop podneo ostavku

Lokalni sport - Petak 21.06.2013 - 00:52

Dragan Popović Pop, direktor UP Vranje, podneo je ostavku na funkciju presednika FK Dinamo, a klub će prema našim sananjima preuzeti potpreesednik Nebojša Zupančić Zupe.

Popović Popović

Dragan Popović, predsednik Dinama, nasrnuo je na sudije, nakon završetka utakmice Dinamo – Moravac Orion i tom prilikom udario glavnog i pomoćnika.

Zbog toga je kažnjen sa šest meseci zabrane vršenja svih funkcija u srpskom fudbalu.

U njegovom mandatu, ali i mandate njegovih saradnika Dinamo je doživeo najveće fudbalsko poniženje ispadanjem u Nišku zonu.

Popović koji je došao na čelo Dinama, nakon nekoliko godina postojanja kluba bez presednika što je nezapamćeno u njegovoj istoriji, nečasno je otiišao jer je obrukao prvo klub, a potom i sebe.

Popović je, inače, bio dugogodišnji sportski radnik, svojevremeno predsednik okružnog FS PO, predsednik Dinama, delegat FSS, delegat na Prvoj ligi, ali sve te funkcije je izgubio na izborima kada je na njegovo mesto došao Dejan Ivanović Jova nakon žestokog lobiranja na svim nivoima.

Nakon majskih promena u vlasti u Vranju ojačala je pozicija Popovića i Zupančiča koji su otišli iz fudbala zbog Ivanovića i nakon njihovog dolaska jedan od prvih poteza bio je udaljavanje Ivanovića i sekretara Gorana Nastića iz kluba.

Pokazalo se to kao pogrešan potez jer se Ivanović i Nastić visoko kotiraju u srpskom fubalu, u samom  vrhu FSS.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: