Preko Spartaka do drugog mesta

Lokalni sport - Petak 01.03.2013 - 10:53

Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana, večeras u Sali hanske Gimnazije, u 19. kolu Druge muške košarkaške lige Srbije, ponovo su domaćini i dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice koja je na poslednjem mestu na tabeli.

KK Morava KK Morava

 

-Mesto na tabeli ne sme da nas zavara, košarkaši Spartaka su u ovom, 18. kolu, savladali lidera na tabeli ekipu Meridiane iz Futoga i priredili prvorazredno iznenađanje. 
 
Potvrđuje se pravilo da svako svakog može da pobedi. Ipak, kvalitetniji smo, bolji i spremniji od Subitičana. Ne sme doći do opuštanja i devize “lako ćemo”, kao što se desilo u prvom poluvremenu protiv Radničkog. 
 
U meč ulazimo maksimalno motivisani sa željom da ostavrimo pobedu, nošeni na krilima naših navijača, najboiljih u celoj ligi – kaže Marinković.
 
Morava deli drugo mesto sa ekipama Crnokose iz Kosjerića i Napredak Rubina iz Kruševca. Drugo, kao i prvo mesto vodi u u Prvu ligu, zato svaki eventualan kiks na svom parketu trajno bi ih udaljio od borbe za vicešampiona lige.
 
Parovi 19. kola: Morava – Spartak, Radnički - Napredak (A), Mladost (Č) - Mladost (Z), Beovuk 72 - Proleter Naftagas, Partizan Mts MT - Napredak Rubin, Plana – Crnokosa, Železničar – Meridiana.
 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: