PRESTIŽ osvojio DVE MEDALJE na turniru Kumanovu

Lokalni sport - Ponedeljak 26.08.2019 - 12:44

Na dvodnevnom Međunarodnom turniru „Kumanovo 2019'' Škola fudbala „Prestiž'' iz Vranja ostvarila je veliki uspeh osvojivši prvo mesto u kategoriji dečaka 2010. godište, dok je treće mesto pripalo godinu dana mlađim fudbalerima iz Vranja.

Mladi vranjski fudbaleri sa odličjima FOTO: FK Mladi vranjski fudbaleri sa odličjima FOTO: FK "Prestiž"
Kako navode iz „Prestiža“, konkurencija na turniru bila je veoma jaka, učestvovalo je 16 ekipa u dve starosne kategorije, iz Kumanova, Skoplja, Tetova, Bitolja, Štipa, Paraćina, Vranja
 
U borbi za treće mesto u kategoriji dečaka generacije 2011. „Prestiž'' je odneo pobedu nad ekipom „Euro sport" iz Kumanova, rezultatom 3:1, dok je u finalu u kategoriji 2010. godište „Prestiž" savladao na penale ekipu „Vuk" iz Paraćina. 
 
- Ovo je veliki uspeh Škole fudbala „Prestiž" koja je predstavljala grad Vranje i Republiku Srbiju na ovom veoma značajnom fudbalskom turniru u Kumanovu – rekao je koordinator škole fudbala Joca Ristić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: