Radisavljević: Od ljubavi do mržnje

Lokalni sport - Sreda 05.02.2014 - 10:43

Nikola Radisavljević Raća, trener kadeta KK Jug iz Vranja i košarkaš seniorske ekipe, nije više član kluba odlukom sportskog direktora Gorana Smiljkovića.

Radisavljevic Radisavljevic


Smiljković je smenio Radisasvljevića, kako stoji u obrazloženju, zbog grubog kršenja klupske discipline.

Kadeti Juga, koje, predvodi Radisavljević, uspešno su krenuli u kvalitetnoj ligi regiona južne Srbije ostvarivši dve pobede, pa će ih od naredne utaknice protiv ekipe Prokuplja voditi Dejan Petrović, trener prvog tima.

Interesantno je da je svojevremeno Radisavljević bio najveći protivmnik “lika i dela” Smiljkovića javno iznoseći činjenice da je na poslednjim utakmicama Prve regionalne košarkaške lige za seniore švercovao igrače, protiv Pirota i Kuršumlije, jer nije bilo dovojno njih za prvu petorku.

Tako je u zapisniku utakmice sa Kuršumlijom pisalo da je Aleksandar Popović postigao 2 koša iako uopšte nije bio na utakmici.

Od najvećeg pritvika, Radisavljević je, preko noći, postao najveći pobornik “lika i dela” Smiljkovića.

Stao je sa prozivkama i iznošenjem činjenica i odmah postao trener kadeta KK Jug, iako je tom prilikom, itekako, kritikovao rad malđih kategorija u klubu.

Prema našim saznanjima, do konflikta sa direktorom Smiljkovićem je došlo jer Radisavljević mesecima nije primao dogovorenu platu, a nisu mu ispunjna još neka obećanja.

Dušan Đorđević
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: