Radnik izvukao bod u Novom Sadu

Lokalni sport - Nedelja 19.11.2017 - 12:37

Vranje – U 17. kolu Super lige Srbije, fudbaleri surduličkog Radnika odigrali su nerešeno 0:0 u duelu sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Radnik u napadu pred golom Novosađana FOTO: Screenshot/Sport Network Radnik u napadu pred golom Novosađana FOTO: Screenshot/Sport Network

Surduličani su time ostvarili seriju od tri meča bez poraza u susretima sa favorizovanim protivnicima.

Iako su Novosađani bili favoriti u ovom susretu, ostali su bez pobede na svom terenu, što mnogi ocenjuju kao iznenađenje kola.

U prvom delu susreta, fudbaleri Vojvodine su bili u stalnom napadu, ali je izostala realizacija.

Nakon odmora, situacija se preokrenula, pa je Radnik bio u ofanzivi, dok su Novosađani ostali bez ijednog šuta u okvir gola.

Utisak je da su fudbaleri surduličkog superligaša iskoristili pad forme ekipe Vojvodine i kući se vratili sa bodom, što je i bila strategija stručnog štaba Radnika.

Nakon 17. kola, Surduličani ostaju u sredini tabele Super lige Srbije, na 9. mestu, sa solidnom bodovnom prednošću ispred ekipa Mladosti i Mačve, ali i bliže osmoplasiranom Napretku i sedmoplasiranom Radničkom iz Niša.

U narednom kolu koje se igra sledeće subote, Radnik na svom terenu dočekuje ekipu kruševačkog Napretka.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: