Radnik na PRIPREME ide sa NOVIM TRENEROM

Lokalni sport - Ponedeljak 18.06.2018 - 07:54

Vranje - Prozivkom na Gradskom stadionu u Surdulici i promocijom novog šefa stručnog štaba, Radnik je započeo letnje pripreme za predstojeće prvenstvo.

Sportski direktor Darko Gašić i novi trener Mladen Dodić FOTO: D. Mirčev/FK Radnik Sportski direktor Darko Gašić i novi trener Mladen Dodić FOTO: D. Mirčev/FK Radnik
Završivši na devetoj poziciji, prvotimci superligaša iz Surdulice zasluženo su otišli na letnju pauzu, nekolicina igrača je otišlo iz kluba, ali najbitnije je da je kostur ekipe ostao isti.
 
Surduličani poručuju da se u ovu sezonu ulazi sa visokom dozom ozbiljnosti, puno elana, sa ciljem očuvanja mesta u sredini tabele i promovisanje mladih igrača.
 
Novi šef struke Radnika, Mladen Dodić, zadovoljan gostoprimstvom, veruje da se ulaganjem svih potencijala, kako pojedinaca tako i kolektiva, može doći do ostvarenja cilja.
 
- Osećam odgovornost da za poverenje koje mi je ukazano maksimalno dam sve svoje potencijale da ispunim projektovane planove i strategiju kluba
 
Surdulica i FK Radnik su godinama podizali svoje kriterijume i uslove rada uz šta su i rasle ambicije. One jesu realne i vidljive uz rezultat.
 
Ciljevi su mi jasni uz rad na najvišem nivou. Verujem u ovaj projekat jer je klub potvrdio da je na pravom putu i da ima pravo mesto u srpskom fudbalu
 
Uz jako veliku posvećenost poslutimski rad, probaćemo da damo svi svoj maksimum i ostvarimo zacrtane ciljeve – obećava Dodić.
 
Sportski direktor Darko Gašić, ocenio je prethodnu sezonu uspešnom za Surduličane, jer je ostvaren opstanak u elitnom fudbalskom društvu.
 
Radnik je organizaciono ojačan i sve je na višem nivou u odnosu na prethodni period.
 
- Imamo dva cilja, prvi je sredina tabele Super lige Srbije, a drugi promovisanje novih igrača
 
Upravo iz tog razloga smo se opredelili da prvi tim poverimo gospodinu Dodiću i uvereni smo da ćemo zajedničkim naporima ostvariti ove realne ciljeve - jasan je Gašić. 
 
Letnje pripreme realizovaće se najpre u Surdulici, u danima druge polovine juna meseca, dok će se s početka jula ekipa preseliti na Kopaonik i realizovati drugu fazu priprema za takmičenje. 
 
- Trudimo se da i dalje unosimo novine, te smo za ovu godinu poradili na obezbedjivanju boljih uslova za rad i treniranje
 
Završili smo teretanu sa najsavremenijom opremom, a uveliko se radi na pripremi travnatog terena stadiona u selu Alakince nadomak Surdulice, gde će eipa moći da trenira na travnatoj podlozi - kaže Gašić i dodaje da će dolaskom novog šefa struke klub dobiti mnogo.
 
Pred upravom Radnika je kompletiranje stručnog štaba, a onda i realizacija priprema
 
Plan je da se paralelno sa tim radi i na dovođenju kvalitetnih igrača.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: