Radnik “odlučio” prvaka

Lokalni sport - Subota 03.05.2014 - 08:32

Vranje - Košarkaši Radnika osvojili su, u debitanstkoj sezoni u Prvoj regionalnoj ligi grupa Istok, četvrto mesto na tabeli i predstavljaju najprijatnije iznenađenje lige.

KK Radnik KK Radnik

Košarkaši Radnika svojim sjajnim igrama uticali su na konačan rasplet u ligi kada je prvak u pitanju. Pobedili su u dva navrata ekipu Niša, u gostima 76:68, a kod kuće 82:80. Savladali su i ekipu Knjaževca u Surdulici sa 77:64.

Jedino su u dva meča izgubili od ekipe Zdravlja. Na taj način omogućili su da ekipa Zdravlje Leskovac osvoji prvo mesto ispred ekipe Niša sa istim brojem bodova i samo dva koša prednosti u međusobnoj koš razlici.

Košarkaši Radnika su u dva navrata savladali ekipu Juga iz Vranja, bez obzira što Vranjanci imaju bogatu košarkašku tradiciju. U Surdulici je bilo 84:58, a u Vranju 65:57.

Za ekipu Radnika su nastupali: Cvetković, Kovačević, Pavlović, Stojkov, Arsić, Jovanović, Tasić, Stanković, Nikolić, Trajković i Janjić.
 
Konačna tabela: Zdravlje Leskovac 48, Niš 48, Knjaževac 47, Radnik 43, Prokuplje 41, Bor 39, Sokobanja 38, OKK Junior 37, Dimitrovgrad 36, Rtanj 36, Kuršumlija 35, Jug 33, Jablanica 32, Mladost 32.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: