Radnik: PET POJAČANJA za kraj prelaznog roka!

Lokalni sport - Sreda 14.02.2018 - 08:41

Vranje - Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka, Radnik je pojačalo pet igrača na različitim pozicijama.

Uspešan prelazni rok za Radnik FOTO: FK Radnik Uspešan prelazni rok za Radnik FOTO: FK Radnik

Dresove Radnika su zadužili Vladimir Stefanović, Dragomir Vukobratović, Pavle Propadalo, Milovan Lekić i Marko Čubrilo.

Njihovim dolaskom u Surdulicu stavljena je tačka na uspešno završen zimski prelazni rok i pripremni period za prolećni deo prvenstva.

Milovan Lekić (24) doskorašnji golman Bežanije, branio je u ekipi Žarkova, Rakovici, Mladom radniku iz Požarevca, beogradskom Sinđeliću, Radničkom iz Nove Pazove, Stepojevac Vagu i Bokelju.

Centarfor Vladimir Stefanović (24), dolazi iz ekipe Moravca iz Mrštana. Pre toga igrao je u Slogi iz Petrovca na Mlavi i BSK Borči. Ugovor sa Radnikom potpisao je na period od tri godine.

Dragomir Vukobratović (29) u Radnik stiže iz Gornjik Lečna iz Poljske. Internacionalnu karijeru je gradio još i u Estoniji, Kazahstanu, Rusiji i Hrvatskoj. Defanzivac iz Novog Sada u domaćim klubovima dobar vremenski period proveo je u Zvezdi, Vojvodini i Voždovcu. Igrao je još i u i u FK Inđiji i OFK Beogradu.

Četvrto pojačanje za poslednji dan prelaznog roka dolazi iz čačanskog Borca. Vezista Pavle Propadalo (23), na istoj poziciji igraće i u Surdulici, a prethodne destinacije bile su mu Metalac iz Gornjeg Milanovca, OFK Beograd i FK Bežanija.

Najmlađi medju novom petorkom, reprezentativni levi bek Marko Čubrilo, Partizanovo dete, dobar period igranja proveo je u zemuskom Teleoptiku a u Radnik je na probu stigao još za vreme priprema u Staroj Pazovi.

Kako su pisali neki inostrani portali, Čubrilo je bio velika želja portugalskih velikana, Benfike i Sportinga, koji nisu povukli konkretne poteze, ali se ovaj momak  već duže vreme nalazi u notesu skauta klubova iz Lisabona.


Marko Čubrilo je stavio potpis na ugovor sa Radnikom na četiri godine.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: