Radnik trijumfovao posle skoro tri meseca, Dinamo poražen u Novom Sadu

Lokalni sport - Nedelja 28.10.2018 - 10:49

Posle skoro tri meseca i devet utakmica bez pobede u Superligi, fudbaleri surduličkog Radnika upisali su trijumf pošto su na svom terenu savladali Čukarički (1:0). Vranjski Dinamo pretrpeo deseti poraz u eliti pošto je izgubio od Vojvodine u gostima (2:0).

Dinamo ponovo bez bodova FOTO:D.Ristić/OK Radio Dinamo ponovo bez bodova FOTO:D.Ristić/OK Radio
Radnik je napravio iznenađenje na svom terenu pošto je bio bolji od trećeplasiranog Čukaričkog, kome je ovo drugi poraz.
 
Jedini gol na ovom meču dao je Milan Stojanović u 86. minutu i ta pobeda je treća Radniku u ovoj takmičarskoj godini.
 
Radnik je ostao na 13. poziciji sa 12 bodova.
 
Drugi predstavnik juga u fudbalskoj Superligi vranjski Dinamo nije uspeo da iznenadi Vojvodinu na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.
 
Golovima Vinsenta Ezea u 34. i 45. minutu Vojvodina je zabeležila petu pobedu u sezoni, dok je Dinamo deseti put ostao bez bodova.
 
Vranjanci su i dalje na poslednjem mestu, a sakupili su sedam bodova.
 
Radnički iz Niša, treći južnjak u eliti, odigrao je 0:0 sa Radom u Beogradu.
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Novica
29.10.2018. , 20:42
Bio sam na utakmici u Novome Sadu. Normalno je da pobedi bolji, sport je ,.ali brate nije normalno ponašanje trenera Dinama. Bruka i sramota. Publici se predstavila kultura juga. Sramno ponašanje. Da li čovek zna kako se ponaša,..Užas,..