Radnik u Antaliji: Pravimo NAJBOLJI TIM do sada

Lokalni sport - Četvrtak 10.01.2019 - 10:57

Vranje - Okupljanem i prozivkom igrača prvog tima, Radnik je i zvanično započeo drugi deo polusezone i novu radnu godinu.

Radnik pali motore na Radnik pali motore na "čvrstom minusu" FOTO: FK Radnik
Nakon prazničnih dana i kraćeg zimskog odmora, Radnik na čvrstom minusu polako "pali motore" i kreće sa planiranim aktivnostima. 
 
Prvi trening je, uprkos snežnim padavinama i niskoj temperaturi, odrađen na veštačkom terenu i tako će biti narednih desetak dana, a potom se tim i stručni štab sele u Antaliju, gde će obaviti drugi deo priprema za predstojeću polusezonu.
 
Dobrodošlicu timu i novajlijama poželeo je predsednik kluba Stanislav Tončev, zahvalivši se svima na uzajamnom poverenju, odanosti i poštovanju
 
Tončev je još jednom čestitao momcima na dosadašnjim rezultatima sa željom da tako nastave i u budućnosti a jednom rečenicom u svom obraćanju definisao plan kluba:  
 
- Radnik od ove polusezone želi da bude spoj mladosti i iskustva
 
Od danas pravimo tim koji ćete gledati na leto, a to će biti najbolji Radnik do sada – najavio je on.
 
Prozivci nisu prisustvovali Dušan Pantelić i Siniša Mladenović, a prve novajlije su štoperi Tomislav Pajović i Ivan Kričak
 
Pajović u Radnik dolazi iz Uzbekistana, a u Srbiji je igrao u Partizanu, Čukaričkom, Radu, Zemunu
 
Mladi Ivan Kričak dolazi iz Sinđelića a svojim izuzetnim partijama nametnuo se da konkuriše u tim Radnika. 
 
Stručni štab Radnika krenuo je sa planiranim aktivnostima od prvog dana, a Milan Milanović nakratko se na treningu obratio novinarima.
 
- Odmor od tri nedelje nas je prekinuo kada smo najbolje igrali, ali se nadam da ćemo se spremiti dobro u ovih pet nedelja da odigamo dobro predstojeću polusezonu – izjavio je Milanović. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: