Radnik već prvoligaš?!

Lokalni sport - Ponedeljak 17.06.2013 - 08:32

Fudbaleri Radnika pobedili su, u prvoj utakmici baraža za prvaka Srpske lige “Istok”, ekipu Sinđelića u Nišu, rezultatom 3:0 i praktično obezbedili naslov prvaka i prelazak u Prvu ligu Srbije.

igrač utakmice Stavrić - desno igrač utakmice Stavrić - desno

Surduličani su u svemu nadigrali niške “orliće”, a pokazalo se tačnim da će ubojiti napad trenera Cvijetina Blagojevića, koji su predvodili Petrović, Stavrić i Đurđević odlučiti utakmicu.

Prema izveštačima, početak nije nagoveštavao ubedljivu pobedu Radnika. U 9. minutu prvu priliku na utakmici imao je iskusni Ferizović, ali je posle kornera njegov udarac glavom sa 8 metara golman Mirdžić uspeo da zaustavi.

U 14. minutu peh za Nišlije - zbog povreda je van terena morao vezista Marko Tomić, a umesto njega na teren je izašao Savić.

1:0 - U 30. minutu, Brz kontranapad po desnoj strani poveo Anđelković, odlično uposlio Milana Stavrića koji je utrčao u šesnaesterac, i iz teške pozicije, iskosa sa desne strane uspeo da savlada golmana Beširevića.

U drugom poluvremenu, fudbaleri Radnika su utakmicu odlučili za samo 6 minuta.

2:0 - U 56. minutu, korner sa leve strane za Radnik, lopta je na drugoj strani došla do Ilića, usledilo je odlično dodavanje do Markovića koji sa ivice šesnaesterca šutira, lopta je odskočila, prevarila Beširevića i završila u mreži Sinđelića.

3:0 - U 62. minutu, Nenad Đurđević glavom sa 5-6 metara, neometan šalje loptu u mrežu golmana Beširoviča I postvalja konačan rezultat.

Do kraja reporteri su zabeležili još jednu sjajnu priliku za Stavrića, ali i odličnu reakciju Beširevića, a fudbaleri Radnika su u 85. minutu uzdrmali i stativu gola Nišlija.

Fudbalere Radnika niška publika je ispratila aplauzima, a od svojih navijača doživeli su prave ovacije. Radnik je praktično već obezbedili plasman u Prvu ligu Srbije.

SINDJELIĆ - RADNIK 0:3

Niš. Stadion Železničara, Gledalaca: 1500, Sudija: Milenko Vukadinović (Beograd) 8. Strelci: 0:1 Stavrić u 30, 0:2 Marković u 56, 0:3 Đurđević u 62. minutu.

SINDJELIĆ: Beširević 6, S. Stojković 5, Stojanović 5, A. Trajković 5, Ferizović 5,5, Tomić 5 (Savić 5), Mitić 5, A. Stojković 5,5, Prokić 5, P. Stojković 5,5,  N. Stojković 5.

RADNIK: Mirdžić 8, Anđelković 7,5, N. Stojanović 8  (V. Stanković 8), Ivanković 8, Ilić 8, Marković 8,5, N. Stanković 8, N. Petrović 8, Đurđević 8 (Stojkov -), M. Petrović 8, Stavrić 8,5.

Igrač utakmice: Stavrić (Radnik)
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: