Raspored utakmica za vikend

Lokalni sport - Subota 07.12.2013 - 02:11

OK Radio donosi raspored utakmica u Vranju ovog vikenda.

Ilustracija Ilustracija

MALI FUDBAL: Prva liga Srbije, 8. kolo, Vranje - SAS Marbo, subota u 20,00
Futsaleri Vranja, u 8. kolu Prve futsal lige, igraju najvažniju utakmicu ove jeseni koja može da ih odlepi sa dna tabele ili pre vremena proglasi za jedne od kandidata za ispadanje.
Ekipa SAS Marbo nije nesavladiva, ali problem je što Vranjanci nemaju dovoljan fond igrača i što ne mogu da utakmicu odigraju dobro u kontinuitetu. Ipak, kada su kompletni znaju da pruže više od maksimuma i obraduju svoje verne navijače.

KOŠARKA: Prva regionalna liga Istok, 10. kolo, Radnik - Jug, nedelja u 18,00
Derbi “južne pruge” igra se u Surdulici. Košarkaši Radnika silno su motivisani da slave ptotiv Vranjanaca, ali to može da bude mač sa dve oštrice. Prevelika želja i imperativ pobede može, itekako, da sputa. Košarkaši Juga ukoliko budu kompletni i zaigraju kako znaju mogu da se nadaju pobedi jer imaju nekoliko proverenih, iskusnih košarkaša.

ODBOJKA
Druga liga Istok (M), 8. kolo, Mladost - Niš, subota u 17,30
Gosti iz Niša slove za favorite jer su prvi na tabeli. Biće to lepa prilika da odbojkaši Mladosti iskažu sve svoje kvalitete i bez obzira na probleme finasijske prirode izdignu se i pruže žestok otpor.

Druga liga Istok (Ž), 8. kolo, Vranje - Topličanin, subota u 20,00
Očekuje se pobeda Vranjanki koje su podigle novo forme i bez obzira na mladost i neiskustvo igraju sve bolje.

MOL Leskovac (M), 8. kolo, Morava - Vranje
Iako se igra u Hanu, druga ekipa Vranja ne bi trebalo da ima većih problema sa devojkama iz Morave i zato se očekuje njihova sigurna pobeda.

STONI TENIS: Druga liga Jug, 8. kolo. Vranje - Prva Petoletka
Stonoteniseri Vranja dočekuju ekipu Prve Petoletke iz Trstenika i važe za favorite. Očekuje se pobeda momaka predvođenih iskusnim kapitenom Branislavom Milenkovićem.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: