Recko odslužio kaznu: Vraćam se jači i spremniji

Lokalni sport - Utorak 13.09.2022 - 14:36

Prinudna pauza je završena – od 13. septembarskog dana 2022. Dragan Antić više nije na listi suspendovanih trenera. Vranjanac ponovo može na teren.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Popularni Recko „odslužio“ je 18-mesečnu kaznu i zatvorio jedan od najsloženijih slučajeva pred disciplinskim organima Fudbalskog saveza Srbije. Podsetimo, Antić je kažnjen marta prošle godine, zbog nesportskog ponašanja na prvoligaškom meču Trajala i Dinama.
 
„Neka prozvanima služi odluka na čast, idem u pohod narednim izazovima. Pokazao sam da se nikoga ne plašim, jedva čekam posao… Neću još dugo odmarati“, najavio je Dragan Antić u izjavi Sport klubu.
 
Recko, ipak, ni poslednjih meseci nije sedeo skrštenih ruku.
 
„Žalio sam se Sudu za sportsku arbitražu, sa sedištem u Lozani. Očekujem brzo odluku, dokazaću da sam nevin. Ojačale su me nepravde, svašta sam preturio preko glave poslednjih meseci i godina. Idemo dalje, vraćam se jači i spremniji…“, najavio je Antić za Sportklub
 
Poslednjih godina, kao trener Dinama iz Vranja, Antić se često nalazio na listi kažnjenih. Vodio je i žestok sukob sa Novicom Tončevom, predsednikom FS Regiona istočne Srbije i prvim čovekom Radnika. Zanimljivo, Dinamo je superligaške utakmice kao domaćin igrao, upravo, na stadionu u Surdulici…
 
OK Radio, Sportklub

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: