Recko: Vukajlović i Lakić krivi za KATASTROFU Dinama

Lokalni sport - Subota 16.03.2019 - 14:46

Nakon katastrofalnog poraza od ekipe OFK Bačka od 1:5 (0:4) u 27. kolu Super lige Srbije, prvi čovek Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko označio je dva fudbalera svoje ekipe kao najveće krivce.

Golove primati iz „mrtvog ugla“, to je nemoguće FOTO: YouTube printscreen Golove primati iz „mrtvog ugla“, to je nemoguće FOTO: YouTube printscreen
Kola su za Dinamo krenula nizbrdo posle povrede Nikole Ivanovića na početku meča i crvenog kartona Ilića, kaže Antić.
 
- Cela ekipa je izgubila, ali dva najveća krivca su Vukajlović i golman Lakić.
 
Golove primati iz „mrtvog ugla“, to je nemoguće i onda smo olakšali posao domaćinu – rekao je Antić i čestitao ekipi Bačke, poželevši im uspeh u borbi za opstanak.
 
Bačka je povela u 31. minutu preko Bjeloša, a Milan Makarić povisio je na 2:0 u 35. posle lepe asistencije Branislava Tomića.
 
Katastrofa Dinama je nagoveštena kada je Pavišić matirao svog golmana za 3:0 u 43. minutu, a tačku na sjajno prvo poluvreme domaćina stavio je opet Makarić svojim drugim golom u nadoknadi prvog dela.
 
Bačka je u drugom poluvremenu dominirala, a u 60. minutu je Marko Pantić postigao fantastičan pogodak sa preko 30 metara za 5:0. 
 
Vranjanci su do počasnog gola stigli u poslednjem minutu utakmice i to sa bele tačke, a precizan je bio rezervista Marko Mitrović.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
16.03.2019. , 20:42
Ti si kriv sa tvojom pogresnom taktikom,neznas da vodis ekipu