"Rekoba" se vraća u Dinamo

Lokalni sport - Subota 19.01.2013 - 10:43

Posle povratka Dejana Osmanovića Kaleje (40), u FK Dinamo vratio se još jedan fudbaler, Saša Stojanović Rekoba (35), koji se svojevremeno afirmisao u vranjskoj školi fudbala.

Stojanović Stojanović

Stojanović je, kao špic i polušpic, ranije sa velikim uspehom igrao za niški Radnički i Zemun, a potom i u inostranstvu.

Pre nekoliko godina, vratio se u Dinamo kada je klub bio prvoligaš, ali nakon polusezone ga je napustio.

Stojanovića su od veoma uspešne internacionalne karijere odvojile povrede. Odlikuje se startnom brzinom, osećajem za prostor i gol i zato je često bio na meti grubih startova odbrambenih igrača.

Inače, popularni Rekoba je ponikao u FK Pavlovac, kod trenera Dragana Stojanovića Firge, u školi fudbala koja je dala više istaknutih fudbalera i fudbalerki za Dinamo, sprske i inostrane klubove.

Skoro svi su rođački povezani. Pored Saše Stojanovića, tu su braća Miloš i Darko Stojanović koji sa velikim uspehom igraju na Malti, Dragana Stojanović, nekadašnja fudbalerka Jumka i Mašinca iz Niša i reprezetntativka Jugoslavije i drugi.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: