Robijevi klinci ubedljivo prvi

Lokalni sport - Nedelja 26.01.2014 - 13:47

Selekcija dece rođena 2000. godine Gradskog rukometnog kluba Mladost iz Vranja beleži uspehe u ligi mlađih kategorija koje oragnizuje rukometni savez Srbije.

GRK Mladost GRK Mladost

U subotu, 25. januara igran je treći ciklus u grupi gde su pored Mladosti i ekipe dečaka iz Knjaževca, Jagodine, Meteora (Leskovac) i Mladost 1949 (Zaječar).

- Nakon trećeg ciklusa imamo pet pobeda, a biće i šesta službenim rezultatom protiv ekipe Jagodine koje u subotu nije doputovala u Vranje.

U prvom ciklusu koji je igran u Leskovcu podedili smo domaću ekipu Meteor sa 18:10 i ekipu Knjaževca sa 16:6.

U drugom ciklusu koji je održan u Knjaževcu savladali smo ekipu Mladosti iz Zaječara sa 25:20 i ekipu Jagodine sa 29:13.

U trećem ciklusu u Vranju smo savladali ekipu Knjaževca sa 23:4, a ekipa Jagodine nije došla.

Nakon trećeg ciklusa ubedljivo smo prvi, pa se s pravom nadamo da ćemo i ove godine osvojiti prvo mesto kako bismo stekli pravo da učestvujemo na državnom prvenstvu – kaže za OK Radio Miodrag Nikolić Robi, trener rukometaša Mladosti.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: