Rođeni golgeter

Lokalni sport - Ponedeljak 05.08.2013 - 10:21

Mladen Kitanović rođen je 1999. godine i jedan je od najboljih strelaca u selekcijma petlića Dinama iz Vranja.

Kitanović desno Kitanović desno

Nastupao je i za pionire, pa se očekuje da u nastupajućoj sezoni u potpunosti iskaže svoj potencijal i talenat.

- Najveća radost je kada postignem gol, svi su mi dragi, a sigurno najdraži onaj odlučujući koji sam dao petlićima Crvene Zvezde u Beogradu, kada smo igrali prijateljsku utakmicu i pobedili – kaže Kitanović.

Za njega treneri navode da ima izvaredan osećaj da se nađe u gol šansi, posebno da prati igru i takozvane “otpatke” lopti iz akcija smešta u gol.

- Poseduje startnu brzinu što je jedan od preduslova za napredak u fudbalu, lagan korak što mu omogućuje da se nađe u gol šansi.

Spada u mlade fudbalere sa kim treba strpljivo raditi i sačekati da se kroz rad iskažu – navodi Nikola Ilić, fudbalski trener.

Saigrači ga, zbog njegovih posebnih karakteristika u napadu, nazivaju Pipo Inzagi, po poznatom italijanskom napadaču i golgeteru.

- O Kitanoviću će se tek čuti ukoliko nastavi da naporno radi na treninzima i  ima odgovarajućeg trenera koji će da prepozna njegove vrline, ali i mane – kaže Joca Ristić, fudbalski trener.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: