Rolerašice donele MEDALJE iz Slovačke

Lokalni sport - Četvrtak 09.08.2018 - 08:44

Ekipa Skijaškog kluba „Besna Kobila“ iz Vranja je proteklog vikenda sa uspehom učestvovala na Otvorenom prvenstvu Slovačke u slalomu na rolerima.

Maša Jović na pobedničkom postolju FOTO: Facebook/Skijaški klub Besna Kobila Maša Jović na pobedničkom postolju FOTO: Facebook/Skijaški klub Besna Kobila
Vranjski klub je nastupio sa tri takmičarke i sa takmičenja se vratio sa dva trofeja
 
Maša Jović je u kategoriji devojčica do 10 godina osvojila drugo mesto i srebrnu medalju
 
Mia Dedinac je u kategoriji devojčica do 16 godina osvojila takođe drugo mesto, dok je Emilija Arsić doživela peh i nije uspela da završi prvu vožnju.
 
I ovoga puta Skijaški klub „Besna Kobila“ je bio jedini predstavnik Srbije na takmičenjima ovako visokog ranga. 
 
Učešće je uzelo 70 takmičara iz Slovačke, Poljske, Češke, Ukrajine i Srbije
 
- Organizator ovog takmičenja je bio „Kesely team“ i Grad Spiška Noiva Ves koji su se potrudili da sve protekne u najboljem redu.
 
Naš tim je od organizatora dobio besplatan smeštaj, tako da su naše takmičarke imale tretman kao najveće zvezde ovog sporta – kažu iz vranjskog kluba.
 
Sledećeg vikenda naš klub sa šestoro takmičara nastupa na Otvorenom prvenstvu Slovenije gde očekujemo nove pobede i medalje, optimistični su vranjski roleraši.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: