Rukomet: Kreće i "Morava"

Lokalni sport - Subota 03.08.2013 - 11:46

Na sastanku Zajednice klubova Druge rukometne lige grupa “Morava” izvučeni su parovi za nastupajuću sezonu 2013/2014.

GRK Mladost GRK Mladost

U muškoj konkurenciji, od predstavnika Pčinjskog okruga tu su ekipe GRK Mladost iz Vranja i  RK Morava iz Vladičinog Hana.

U ženskoj konkurenciji, učešće će uzeti ekipa Morave iz Vladičinog Hana.

Drugu ligu “Morava” u muškoj konkurenciji sačinjavaće ekipe: Radan (Lebane), Morava (Vladičin Han), Bela Palanka, Aleksinac, Mladost (Vranje), Progres (Svrljig), Pirot, Hisar (Leskovac), Dubočica 54-2, Železničar 1949-2 (Niš), Niška Banja i Topličanin (Prokuplje).

Drugu ligu”Morava” u ženskoj konkurenciji sačinjavaće:  Morava (Vladičin Han), Aleksinac, Žitorađa, Dubočica (Leskovac), Vlasotince, Naisa 3, Radan (Lebane), Jagodina 2 i Niška Banja.

Zoran Arizanović Šef, jedan od trenera u GRK Mladost, navodi da će prvenstvo biti izuzetno zanimljivo, kako u borbi za prvo mesto tako i za opstanak.

- Nama je cilj opstanak, jer imamo iuzuzetno mladu ekipu kojoj je potrebno sticanje iskustva. Imamo tim, kvalitet i snage da to izborimo i deci omogućimo dalji napredak.

Borba za prvo mesto biće krajnje neizvesna, a glavni kandidati biće ekipe Radana iz Lebana i Pirota. Nije isključivo da se umeša i neka druga ekipa, poput Hisara iz Leskovca ili Bele Palanke – kaže Arizanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: