Rukometne zvezde u poseti Mladosti

Lokalni sport - Sreda 02.07.2014 - 08:46

Vranje - Gradski rukometni klub Mladost, koji predvode iskusni treneri Miodrag Nikolić Robi i Zoran Arizanović Šef, posetili su njihovi bivši, danas, izuzetno uspešni rukometaši širom sveta i Srbije na veliko zadovoljstvo mnogobrojne dece u klubu.

GRK Mladost i bivši rukometaši GRK Mladost i bivši rukometaši

- Sa nama su bili naši internacionalci Dalibor Đorđijević, Davor Tasković i Nikola Stojilković koji su ponikli i sa uspehom branili boje ugašenog RK Vranje. Doneli su poklone u vidu lopti na šta smo im veoma zahvalni. Ponosni smo što smo takvim rukometašima i ljudskim veličinama bili treneri.

Đorđijević nastupa u Italiji, a Tasković je potpisao novi ugovor sa Dinamom iz Bukurešta. Nažalost, Stojilković je napustio rukomet zbog povrede. Očekivali smo da sa nama bude i Darko Arsić, golman Metaloplastike iz Šapca, po mnogim ocenma najbolji golman Super lige Srbije.

Arsić se javio da je sprečen i da će, čim bude mogao, doći da nas poseti. Ponosimo se dostignućima i uspesima naših igrača, a uskoro očekujemo i posetu ostalih naših internacionalaca: Kankaraša, Tasića, Stamenova i Cvetkovića – kaže za OK Radio Miodrag Nikolić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: