Sad je važno: Besplatno i na Bačku

Lokalni sport - Sreda 25.04.2018 - 08:41

Vranje – Ekipa Radnika u sredu uveče na Gradskom stadionu u Surdulici dočekuje goste iz Bačke Palanke, a uprava kluba je odlučila da ulaz i ovoga puta bude slobodan.

Neophodna podrška navijača FOTO: FK Radnik Neophodna podrška navijača FOTO: FK Radnik
Nakon dva kola u plej-autu, jednog remija i jednog poraza, ekipa Radnika čvrstog je stava da sva tri boda moraju ostati u Surdulici.
 
Skor dveju ekipa u okviru regularnog dela prvenstva je 5:5 (3:1 u Surdulici i 4:2 u Bačkoj Palanci).
 
- Moramo pod hitno da popravimo utisak. Nova utakmica, nova prilika kući i sama po sebi teška jer i dalje sam mišljenja da svaka utakmica u gostima obezbeđuje opstanak, mi to do sada nismo uradili i sad nam je prilika da to popravimo - kaže trener Simo Krunić.
 
Surduličanima u goste dolazi jako neugodan protivnik, ekipa koja jako teško gubi
 
Trener navodi da se mora preuzeti sve da se ostvari cilj i da svi moraju da ulože sav svoj napor.
 
- Mi smo domaćini, imamo imperativ pobede i sada moramo svi biti spremni i „poginuti“ za klub da dođemo do povoljnog rezultata. 
 
Baš zato ne smemo razmišljati o rezultatu, samo se moramo čvrsto držati i dobro odigrati, to će dati rezultat. Mora - jasan je Krunić.
 
Što se tiče zdravstvenog biltena igrača, u postavi Radnika neće biti Nikole Radovića koji pauzira zbog povrede.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: