Selidba vranjskih košarkaša u Bujanovac

Lokalni sport - Nedelja 28.04.2013 - 07:57

Slobodan Mitić Žuća, legenda lekovačke i srpske košarke, koji je svojevremeno ponikao u KK Jug, nastavlja da igra uprkos tome što puni 45 godina.

Ilustracija Ilustracija

Ovog puta, potpisao je pristupnicu za KK BSK Junior iz Bujanovac koji se od letos reaktivira, nakon godinu dana pauze.

Prema  izjavama košarkaša iz Vranja koji su pristupli BSK Junioru, predsednik kluba Miroslav Ristić ih je pozvao i odmah su se dogovorili na obostrano zadovoljstvo.

Aleksandar Popović, jedan od ponajboljih krila KK Jug, koji je prešao u Bujanovac, kaže da se pravi jaka ekipa koja bi trebalo da u narednoj sezoni izbori prvo mesto u Drugoj regionalnoj ligi i vrati se u Prvu.

- U BSK, pored mene, prešali su bivši košarkaši Juga Nikola Stevanović (27), plej, Bojan Paunović 21), bek, Nikola Radisavljević (27), bek, Dušan Antić (18), plej i iskusni košarkaši iz Leskovca, Slobodan Mitić Žuća (45) i Saša Stanković Ćuran (42).  

Sa domaćim košarkašima: Sabedinom Ebibijem, Lazarom Markovićem, Daliborom tasićem, braćom iz Kosovskog Pomoravlja, Markom i Milošem Trajkovićem i drugim bićemo apsolutni favoriti u ligi – kaže Popović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: