Šest medalja za Bujanovčane

Lokalni sport - Petak 02.05.2014 - 12:13

Vranje - Nemanja Vasić 2004. godište, Vladan Cvetković 2003. godište i Lazar Tomić 2002. godište, karatisti Omladinsko karate kluba BSK iz Bujanovaca, osvojili su šest medalja, tri zlatne i tri bronzane, na prvenstvu Srbije održanom u Lazarevcu, 27. aprila i nastavili sa serijom uspeha.

Karatisti OKK BSK Karatisti OKK BSK


- Na takmičenju je prisustvovalo preko 2300 takmičara iz 250 klubova iz cele Srbije. Prvi put u istoriji karatea u Srbiji prisustvovao je tako veliki broj takmičara na jednom takmičenju i prvi put u istoriji karatea u Srbiji da je na jednom mestu bilo šest karate saveza iz Srbije. Za naš klub ovo je veliki uspeh – kaže za OK Radio Saša Cvetković, član uprave kluba.

On navodi da ovo nije prvi uspeh Omladinskog karate kluba BSK iz Bujanovca.

- Ovo je samo još jedan u nizu uspaha: 2003. godine učestvovali smo na kupu Evro-Azije u Donjecku gde smo osvojili osam medalja, od čega pet zlatnih, 2011. godine na Evro kupu u Beču osvojili smo 19 medalja, 2012. Svetsko prvenstvo u Milanu i dva četvrta mesta.

Tada su četvorica takmičara OKK BSK nastupili za  reprezentaciju Srbije, 2013. Kobudo kup Budimpešta - 16 medalja, OKK BSK iz Bujanovca od 2002. godine, od kada je trener Vladan Milosavljević, do danas uspeo je da osvoji preko 900 medalja – ističe Cvetković.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: