"Sokolići" izgubili u finalu

Lokalni sport - Subota 30.06.2012 - 13:14

Juniori RK 13 Soko izgubili su u finalu kupa Srbije u Novoj Pazovi od domaće ekipe Radničkog.

Soko Soko
Susret najboljih juniorskih ekipa Srbije protekao je u veoma neizvesnoj igri od samog početka što pokazuje i kretanje rezultata. 
 
Obostrano dobra igra izmamila je aplauze objektivne publike. Nijanse i greške Vranjanaca u odsudnim momentima meča odlučili su rezultat i pobednika.
 
- Stigli smo do izjednačenja tri minuta pre kraja i imali svojih šest  napada. Nismo imali sreće, ali ni koncentracije da završimo napad esejom i uđemo u prdužetke. Posle treceg napada, naparvili smo grešku i lopta je pripala juniorima Pazove koji su znali da iskoriste naše slabosti i zasluženo slave, tridesetak sekundi pre kraja meča. 
 
Ovo nam je drugo finale za redom, voljom žreba na strani, i bez obzira što nismo uspeli da pobedimo postigli smo izvaredan uspeh koji je već obeležio vranjski ragbi sport – kaže za OK radio Dejan Škarić, trener vranjskih juniora.
 
U timu juniora Sokola istakao se Nemanja Petrović koji je postigao 3 eseja ukupno 12 poena. 
 
- Petrović je igrao uz velike bolove, zbog povrede sa treninga i pokazao kako se bori za svoj tim. Zato njemu, posebno, idu čestitke za veliki uspeh. Standardno dobro odigrao je i kapiten Filip Stošić Bokčan sa 6 poena i Miloš Stojanović koji se odlično pokazao.
 
Raduje odnos mladih momaka prema svome dresu i imenu svoga kluba i grada. Očekuje nas popravni u prvenstvu Srbiuje za juniore koje se igra na jesen. Glavni favoriti smo mi i Pazova i nadamo se da ćemo im se dostojno revanširati – ističe Škarić.
 
RK 13 Radnički (Nova Pazova) – RK 13 Soko 24:18 
Finale Kupa Srbije
Nova Pazova 27.06.2012 u 17 h
Sudija R. Novakovic Beograd
Kretanje rezultata
4-0 Pazova
4-4
10-4 Pazova
10-8
10-12 
14-12 Pazova
18-12 Pazova
18-18
24-18 Pazova

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: