Sokolovi preleteli Moravu

Lokalni sport - Petak 17.05.2013 - 08:51

Ragbi 13 klub Soko Vranje pobedio je u 2. kolu Druge lige grupa Jug ekipu Morave geparda iz Leskovca, sa 62:12, poluvreme 26:4.

Ekipa Ekipa "Sokolova" iz Vranja

Dejan Škarić, trener i igrač Vranjanaca, ne krije oduševljenje igrom svojih izabranika.

- Odlikovala nas je sigurna, taktički zrela igra tokom cele utakmice. Od početka do kraja kontrolisali smo utakmicu i bili bolji u svim segmentim igre.

U našem sastavu bilo je najtalentovanijih juniora, koji su najboljlji u Srbiji, a sa ciljem da steknu potrebno iskustvo i da  održavaju takmičarsku formu do nastavka njihovog prvenstva – kaže Škarić.

Ovaj rezultat vranjskim sokolovima daje obavezu da sigurnim korakom idu napred i ostvare jedan od ciljeva, a to je jedno od prva dva mesta u  grupi koje vodi u plej-of za popunu Prve lige u sezoni 2013/2014.

- Treniramo naporno na Gradskom stadionu, a svaki rad se na kraju valorizuje kroz uspehe. Verujemo u sebe, naš moto “jedan za sve – svi za jednog” nosi nas na utakmicama, daje nam do znanja da nema predaje i da uvek idemo na pobedu, časno i pošteno – ističe Škarić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: