SPEKTAKL u Surdulici: Meč veterana Zvezde i Radnika

Lokalni sport - Četvrtak 19.04.2018 - 12:22

Vranje – Na Gradskom stadionu u Surdulici u ponedeljak, 23. aprila biće odigrana revijalna fudbalska utakmica između veterana „Crvene Zvezde“ i „Radnika“.

Besplatan ulaz za sve fanove fudbala FOTO: Promo Besplatan ulaz za sve fanove fudbala FOTO: Promo
Prema najavi organizatora, Sportskog saveza Surdulice, ulaz na ovaj svojevrsni fudbalski spektakl biće besplatan.
 
Veterani „Crvene Zvezde“ povremeno gostuju u mestima širom Srbije i Crne Gore na revijalnim mečevima koji, po pravilu, izazivaju veliko interesovanje.
 
Na poslednjem takvom meču u Beranama, u postavi „Zvezdinih“ veterana našla su se neka od legendarnih imena „crveno-belih“ kao što su Jovan Kule Aćimović, Stanislav Karasi i Miloš Šestić.
 
Učešće na revijalnim mečevima uzimaju još i Vladimir Petrović-Pižon, Zdravko Borovnica, Milovan Rajevac, Ognjen Koroman, Goran Drulić i drugi.
 
Poslednji put, zvezdine legende su na jugu Srbije gostovale pre dve i po godine u Bosilegradu, kada su se sastali sa tamošnjom ekipom FK “Mladost”.
 
Veterani surduličkog “Radnika” pak, okupiće se za ovu utakmicu, kao i za Memorijalni turnir u čast Jovice Stošića Albanca, koji se u surduličkoj balon hali organizuje od 22. do 27. aprila.
 
Prijave za ovaj turnir otvorene su do subote, 21. aprila.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: