SS: Nema smanjenja broja zaposlenih

Lokalni sport - Sreda 19.12.2012 - 09:05

Igor Mladenović, predsednik Sportskog Saveza Grada Vranja, smatra da od smanjenja broja zaposlenih neće biti ništa i da neko namerno pušta glasine kako bi uznemirio zaposlene u SS.

Mladenović Mladenović

- Kako ja kao predsednik Sportskog Saveza ne znam da će biti smanjenja radne snage, a drugi to znaju? – pita se Mladenović.

- Pojedinci su sebi mnogo dopustili, ali oni se kao uvek na kraju sami  razotkriju. Ako su to ljudi koji rade u Sportskom savezu, takvima kod nas nije mesto - kaže on.

Podsećanja radi, na osnovu naših saznanja iz izvora bliskih gradonačelniku Zoranu Antiću, broj zaposlenih u Sportskom savezu, od 40-tak koliko ih sada ima, trebalo bi da se smanji na devet.  

- SS Vranja će najzad dobiti broj zaposlenih prema nekim merilima koji vladaju u ostalim gradovima po Srbiji. Mada, u Beogradu ima pet stalno zaposlenih, negde nijedan jer su radna mesta volonterska.

Ipak, limit za broj zapsolenih je devet, a to Antić nije poštovao kao dugogodišnji predsednik Sportskog saveza – naveo je naš sagovornik.

Tom prilikom on je izjavio, da je suština smanjenja broja zaposlenih u Sportskom savezu da se izbegnu prepucavanja između koalicionih partnera u gradskoj vlasti, ali i da se prikaže u javnosti da se sa prošlošću raskrstilo, s obzirom da je vranjski savez godinama prikazivan od pojedinaca kao leglo korupcije i pranja novca iz budžeta.

Povodom izjave Igora Mladenovića, predsednika Sportskog Saveza Grada Vranja da su to špekulacije i neistine koje se plasiraju od pojedinaca, naš sagovornik ima svoje viđenje.

- Problem je u glavi Mladenovića koji još nije obavešten da je postavljen da bude predsednik Sportskog Saveza, zbog svoje nespremnosti da odgovori toj funkciji, a što odgovara glavnim igačima, pre svega gradonačelniku Antiću.

Nije valjda mislio ili još uvek misli da je Antić digao ruke od ustanove u kojoj kada bi bilo političke volje da se pročešlja poslovanje od 2002. godine, pa naovamo.

Ko zna šta bi isplivalo na površinu, posebno od 2006. godine i famoznih godišnjih izveštaja FK Dinamo, raznih drugih klubova, pa i samog Sportskog Saveza – kaže sagovornik iz SO Vranje, blizak gradonačelniku Antiću.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: