Stajić rutinski za pobedu

Lokalni sport - Sreda 07.05.2014 - 10:02

Vranje - Kadeti Dinama iz Vranja pobedili su, u redovnom kolu Prve lige kadeta regiona istočne Srbije, ekipu Radnka u Surdulici sa 4:1, poluvreme 3:0 i nastavili sa odličnim igrama ovog proleća.

Kadeti,  FK Dinamo Kadeti, FK Dinamo

Protiv vršnjaka iz Surdulice bili su nadmoćni u svim elementima igre što pokazuje da se rađa jedna nova talentovana generacija fudbalera Dinama koja se i ranije isticala u takmičenjima petlića i pionira.

Strelci za kadete Dinama bili su: Milenković u 4. (iz jedanesterca), Hristič u 31. i 64. i Stajić u 43. minutu. Strelac za Radnik bio je Jovčić u 53. minutu iz jedanesterca.

Za kadete Dinama su nastupili: Stefan Dodić, Bojan Mitić, Bojan Stojanović, Miljan Stajić, Aleksandar Milenković, Nikola Ristić, Vladimir Stoiljković, Aleksandar Cvetković, Nikola Stošić, Marko Hristić i Aleksandar Antić.

Igrali su još: Viktor Nikolić, Stefan Jevtić I Nikola Milenković.

Za kadete Radnika su nastupli: Stefan Ranđelović, Aleksandar Stoiljković, Stefan Mladenović, Stefan Marković, Miloš Petrović, Danilo Petrov, Aleksa Stošić, Nikola Nikolić, Stefan Ristić, Miroslav Jovčić i Nikola Radovanović.   

Igrali su još: Marko Marković, Nikola Ivanović i Stiven Tairović.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: