Stanković se nametnuo asistencijom

Lokalni sport - Nedelja 03.03.2013 - 11:11

Vojislav Stanković (25), fudbaler beogradskog Partizana igrao je, posle dužeg vrenena, u prvoj postavi srpskog šamiona i to na stratu prolećnog dela prvenstva protiv ekipe Donjeg Srema iz Pećinaca.

Stanković Stanković

Ljubitelji fudbala u Vranju, koji prate Stankovića od dečačkih dana i  njegovog fudbalskog stasavanja u FK Dinamo, s oduševljem su dočekali da njihov ljubimac bude u prvoj postavi Partizana, ali i da bude zaslužan za pobedu.

Naime, kod rezultata 1:0, nakon dodavanja od strane Darka Brašanca, Stanković je u karakteristićnom prodoru po levoj strain prošao svog protivnika, a onda kao na “tacni” poslužio Stefana Ščepovića kome nije bilo teško da iz neposredne blizine, sa pet metara, savlada protivničkog golmana.

Partizan je pobedio Donji Srem, rezultatom 2:0, a Stanković je opravdao poverenje trenera Vladinira Vermezovića.  

Stanković je poznat po svojoj upornosti, strpljenju i profesionalnosti, iako je jedno vreme prolazio kroz težak period i nije bio ni blizu startne postave, radom i   diciplinom se nametnuo i to mu se polako vraća mestom u startnoj postavi, trenutno na poziciji levog beka.

Pored Stankovića, za Pratizan je debitovao još jedna bivši fudbaler vranjskog Dinama, Tomislav Pajović, na poziciji štopera.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: