Stefan u Grashopersu

Lokalni sport - Subota 02.02.2013 - 01:19

Stefan Marjanović (22), nekadašnji fudbaler Dinama, nakon sezone provedene u beogradskom zonašu Palilulcu, karijeru će nastaviti u Švajcarskoj.

Marjanović žuti dres Marjanović žuti dres

Robustni levonogi napadač poznat je snažnom šutu, lucidnim rešenjima i dobrom izvođenju slobodnih udraca iz kojih, neretko, postiže evrogolove.

- U Dinamu sam prošao sve mlađe kategorije i bio kapiten u omladincima.

Prebačen sam u prvi tim, bio u konkurenciji za sastav prvog tima u Prvoj ligi, ali nisam dobio pravu šansu i otišao sam.

Želeo sam da igram, da stičem iskustvo, a to se najbolje pronalazi u beogradskim ekipma, gde je skoncentrisan najveći broj kvalitetno obučenih mladih igrača – kaže za “OK radio”, Marjanović.

Nakon igranja u Palilulcu, uz pomoć menadžera, pokušaće da se nametne stručnjacima poznatog švajcarskog šampiona, ekipi Grashopersa iz Ciriha.

- Grashopers ima nekoliko ekipa koje igraju u nižim ligama Švajcarske i verovatno ću nastupati za jednu od njih.

Gledaću da se što bolje spremim i nametnem trenerima, da u budućnosti napravim neki značajniji pomak u karijeri – navodi Marjanović.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: