Stigao i Milan Đorđević

Lokalni sport - Četvrtak 07.02.2013 - 10:08

Nakon tri dana napornih priprema na Besnoj Kobili, fudbaleri Gradskog fudbalskog kluba Dinamo odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u Bujanovcu, protiv domaćeg zonaša BSK, nerešeno 0:0.

Ilustracija Ilustracija

Cilj trenera Siniše Stančića bio je da isproba trenutne raspoložive snage u klubu kako bi se upoznao sa igračima i uvideo na kog sve može da računa.

Šansu su dobili svi fudbaleri, osim iskusnog Dejana Osmanovića, Nenada Trajkovića i golman Gorana Ristića, koji nisu ni doputovali u Bujanovac.

Bilo je i novajlija, trojica pristiglih iz Leskovca i Vlasotinca, koji ovog puta nisu odskakali od prosečnosti.

Od mladih igrača nametnuli su se kadet Ljubiša Demić i provereni dvadsetogodišnji polušpic Petar Veličković.

U klubu se očekuje dolazak još nekolicine proverenih iskusnih fudbalera. Prvi je stigao, napadač Saša Stojanović Kerča (35), koji se priključio timu i otišao na pripreme na Besnu Kobilu.

Očekuje se dolazak jedog golmana iz novobeogradske Bežanije i napadača Milana Đorđevića.

- Milan Đorđević je provereni igrač, koji igra iza špica i ima precizan i snažan šut. Jedina mana mu je što se malo sporije kreće. Izuzetno je opasan u napadu, jer zna da osteti prostor i postavi se u izglednoj šansi.

Igrao je od  poznatijih klubova za Slogu iuz Kraljeva, Sinđelić iz Niša, Radnik iz Surdulice, a pre dolaska u Dinamo bio je godinu dana interenacionalac na Bahreinima – kaže za OK radio naš sagovornik blizak predsedniku kluba Draganu Popoviću.

Inače, Đorđević je Lesovčanin, počeo je u Dubočici i trener Stančić dobro poznaje njegove mogućnosti.

Jedina prepreka da leskovački “bomarder” ne dođe u Dinamo je ukoliko ode u jedan od prvoligaških klubova u Albaniji sa kim pregovara. Sa Dinamom se dogovorio oko finansijskih uslova i čeka se paraf na šestomesečni ugovor.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: